Land Rover Leasing

Se vores udvalg af Land Rover her

Leasing af Land Rover er det perfekte valg til dig, der har brug for en lækker, stabil og stærk bil.

Den første Land Rover blev præsenteret i 1948 og siden da er der sket en hel del! Allerede dengang blev bilen hurtigt en favorit blandt engelske herregårds- og godsejere og ryet er ikke blevet dårligere med årene. Land Rover er anerkendt som den firhjulstrækker, der imponerer lige så meget både off-road og on-road.

Land Rover er et rigtigt valg uanset hvad dine behov er. Skal du køre på arbejde og hente børn i hverdagene? Vil du på lange, smukke ture i naturen i weekenderne eller på en imponerende bilferie til syden eller det nordiske fjell? Uanset om du kører Land Rover af praktiske årsager eller for at imponere i lyskrydset, så kan vi anbefale leasing af Land Rover.

Der er et væld af tilvalgsmuligheder, som f.eks. adaptiv undervogn, låst differentiale og massage i sæderne, der kør køreoplevelsen til en drøm.

Flexleasing af Land Rover

Har du fået øjnene op for leasing af Land Rover? De fleste danskere køber/finansierer stadig deres biler på fuldafgift, men flexleasing er en god måde at spare penge på både afskrivninger, afgifter og ekstra udstyr.

Land Rover er et af luksusbilmærkerne og jo større og bedre udstyret en Land Rover, du drømmer om at køre rundt i, jo flere fordele er der i at se nærmere på flexleasing.

Med Land Rover leasing skal du kun finansiere bilens pris ekskl. dansk registreringsafgift. Vælger du at flexlease gennem Global Car Leasing, kan du føle dig tryg i hele processen – vi sikrer en gennemsigtig aftale, der viser dig præcis hvilken andel af dine indbetalinger der går til hhv. nedbringelse af bilens restværdi, registreringsafgift og finansiering.

Her i Global Car Leasing har en vi ambition om at være Danmarks mest fleksible leasingselskab, og vi glæder os til at facilitere leasingen af din Land Rover.

Leasing af Land Rover?

Land Rover er absolut en firhjulstrækker i luksusklassen og den er derfor til dig, der drømmer om høj kvalitet og lige dét ekstra.  Du kommer ikke til at mangle ekstraudstyr, komfort i særklasse og et spektakulært motorprogram, som giver alle modeller en dynamik udover det sædvanlige. Desuden er sikkerheden altid i orden – du sidder højt, har et godt udsyn og de mange sikkerhedssystemer, får dig sikkert frem uanset destination.

Leasing af Land Rover giver dig en bil, der kan transportere dig hvorhen du vil – dens kabine er moderne og emmer af godt design, mens det ydre er ligeså råt som altid. Bilen kan fås med op til 7 sæder og er derfor også fremragende til den store familie, der holder af at køre på tur sammen.

Global Car Leasing

Vi ved godt, at det er en stor beslutning at skrive under på en leasingkontrakt på en Land Rover. Selvom leasing kan spare dig penge, er det stadig et eksklusivt mærke – og man kan naturligvis regne med, at prisen er derefter. Derfor yder vi gerne lidt ekstra i Global Car Leasing. Vi hjælper dig sikkert fra A-B og med alt derimellem.

Har du brug for rådgivning ang. ekstraudstyr, motorstørrelse eller model? Vi udarbejder naturligvis en leasingkontrakt, der er baseret på dine behov. Køber du din Land Rover via vores datterselskab i Flensborg, hjælper vi med et kontroltjek af din Land Rover, og vi kan naturligvis også hjælpe med garanti på bilen, mens du flexleaser den hos os.

Vi er Danmarks ældste flexleasingselskab, og du er derfor i de bedste hænder. Vi sørger for alt det administrative i forhold til afgifter og forskellige leasingmodeller, og har vi har fuldstændig styr på det juridiske. Vi både henter, tjekker og leverer din næste Land Rover der, hvor du er. Du kan derfor roligt kontakte os ang. leasing af din nye Land Rover – så sørger vi for resten!

Se, hvad vi ellers har importeret eller læs mere om vores services.