VEJEN TIL DIN DRØMMEBIL

Markedets mest fleksible aftale

I 2005 banede vores passion for biler vejen til nyt land: flexleasing. Nu kunne det lade sig gøre at finansiere bilen uden den fulde afgift, men blot ved at betale afgift i den periode, hvor bilen er på landevejen. Global Car Leasing er i dag en forretning, hvor vi finder og finansierer mellemklasse- og luksusbiler for bilentusiaster, der ønsker fordelagtige, skræddersyede og gennemsigtige leasingaftaler, service og gensalg.

Vi tilbyder markedets mest fleksible aftalesammensætning, når det gælder leasing af luksusbiler. Vi tilpasser løsningen til din situation, så du får mulighed for at køre i din drømmebil på dine præmisser og til den mest fordelagtige pris. 

Hvad er leasing?

Leasing svarer til at leje en bil i en ønsket periode. Bilen leases gennem en virksomhed, som formelt set ejer bilen – leasingtager har dog den fulde råderet over bilen. I det øjeblik bilen leases har leasingtager ikke pligt til at registrere bilen og undgår derved at betale den fulde afgift på én gang.  Ved leasing bliver afgiften i stedet fordelt i små rater og kun i den periode, hvor bilen leases, også kaldet forholdsmæssig afgift. Det giver dig en økonomisk fordel og gør det muligt at køre billigere i din drømmebil.

Hvilke former for leasing tilbyder Global Car leasing?

Flexleasing

Flexleasing er en af de mest anvendte former for leasing af dyre luksusbiler. Med flexleasing betales der ikke den fulde afgift på 150% ved indregistrering på danske plader. I stedet for betales afgiften i form af små rater fordelt udover leasing periodens løbetid. Den forholdsmæssige afgift betales som en procentsats, som er fastsat fra SKAT i 3 intervaller afhængig af bilens 1. indregistreringsdato. Det betyder at besparelsen ved flexleasing, i forhold til at købe bilen med fuldafgift, bliver større jo dyrere en bil der vælges.

Ved flexleasing vil du også undgå værditab på afgiften. Desuden har du mulighed for at sælge bilen i udlandet uden afgiftstab. Ved salg af en bil med fuld afgift opkræver SKAT et gebyr på minimum 15% i eksportafgift i det øjeblik afgiften søges retur.

Flexleasing er en fordelagtig løsning ved kørsel på danske nummerplader i udvalgte perioder af året eller hvis der skiftes bil ofte.

Kontakt os og hør mere om flexleasing

Læs mere om flexleasing her

Splitleasing

Splitleasing kaldes også for del-leasing og er en anden måde at lave flexleasingaftaler på. En splitleasingaftale er delt op på to flexleasingkontrakter. Den ene til brugeren af bilen og den anden til arbejdsgiver/virksomhed. På denne måde kan to parter dele en kontrakt mellem hinanden. En forudsætning for indgåelse af en splitleasingkontrakt er, at erhvervskørselen overstiger den private kørsel væsentligt.

Udover de almindelige fordele ved flexleasing, er der besparelser på de finansielle udgifter og driftsudgifter for både brugeren af bilen og arbejdsgiveren. Privatpersonen vil undgå beskatning af en firmabil og arbejdsgiveren spare penge på de kilometer der køres i private anliggender.

De udgifter, som splittes mellem arbejdsgiveren og brugeren af bilen, er førstegangsbetalingen for splitleasingkontrakten, den månedlige leasingydelse, brændstofforbruget i leasingperioden, forsikring af bilen, grøn ejerafgift samt værkstedsregninger.

Læs mere om splitleasing her

Sæsonleasing

Sæsonleasing er en form for flexleasing. Årsagen til, at sæsonleasing er et begreb for sig selv skyldes, at sæsonleasing har fokus på leasing af biler, der ikke kan/skal køres i hele året. Det kan være et spørgsmål om behov eller hensyn til bilen. Biler der kører på en sæsonleasingaftale, er ofte biler, der kun bliver brugt i henholdsvis sommer- eller vinterperioden. Det kan enten være for at skåne sin cabriolet/sportsvogn i vinterperioden eller at der ikke er behov for to biler hele året.

Hos Global Car Leasing tilbyder vi også sæsonleasing - uanset hvor mange måneder hvori der ønskes at have nummerplader på. Eftersom der kun betales registreringsafgift i den periode, hvor bilen er indregistreret, vil den årlige omkostning ved sæsonleasing være betydelig lavere end ved 12-36 måneders almindelig flexleasing.

Læs mere om sæsonleasing her

Få råd og vejledning

Leasingmarkedet opleves ofte kompliceret og ugennemskueligt! Global Car Leasing hjælper med at gøre det mindre kompliceret og sørger altid for at have gennemsigtighed i vores aftaler. Vi giver råd og vejledning omkring skatteregler, værdisætning og afskrivning. Vi har mange års erfaring og guider dig gerne igennem de finansielle aspekter og hvordan du skal forholde dig med et senere videresalg. Nedenfor deler vi ud af vores erfaring, så du står bedre stillet inden du underskriver din leasingkontrakt. 

Vær særligt opmærksom på

Vi forstår godt hvorfor leasing kan fremstå kompliceret og ikke mindst ugennemskuligt - for der er mange måder at sammensætte et tilbud og udregne den mdl. leasingydelse. 

Den mdl. leasingydelse bliver bl.a. udregnet ud fra førstegangsbetaling og afskrivning på bilen. Bliver bilen ikke afskrevet korrekt kan det give dig en stor efterregning! 

Du skal derfor være særlig opmærksom på følgende:

  • Størrelsen på din førstegangsbetaling
  • Depositum
  • Den mdl. leasingydelse

Størrelsen på din førstegangsbetaling skal afspejle bilens reelle værdi – er det en Ferrari eller en Fiat du ønsker at lease?

Er det en realistisk leasingydelse? Eller kunne dele af din førstegangsbetaling være anvendt til at sænke den mdl. ydelse?

Bilens værdi efter endt leasing skal også være realistisk. I langt de fleste tilfælde falder bilens værdi. Er den ikke sat realistisk fra starten og viser sig, at være lavere end antaget, så skal du som leasingtager betale differencen.

Sørg altid for at spørge ind til bilens afskrivning, restværdi og hvordan et evt. depositum bliver forvaltet – og ikke mindst din totalomkostning. Det minimerer din risiko for en stor efterregning!

Hos os kan du altid få et helt uforpligtende tilbud eller en dialog omkring leasing. Kontakt os her.