HVEM ER VI?

I 2005 banede vores passion for biler vejen til nyt land: flexleasing. Nu kunne det lade sig gøre at finansiere bilen uden den fulde afgift, men blot betale afgift i den periode, hvor bilen er på landevejen. Global Car Leasing blev grundlagt i Flensborg i Tyskland i 2005. I 2010 flyttede virksomheden til Aalborg, hvor vi i dag har hovedkontor. Udover afdelingen i Aalborg har vi en afdeling i København samt vores trading afdeling i Flensborg. Vi er en del af Global Car Group, som også består af Global Car Trading og Global Car Splitleasing.

Global Car Leasing er i dag en forretning, hvor vi finder og finansierer mellemklasse- og luksusbiler for bilentusiaster, der ønsker fordelagtige, skræddersyede og gennemsigtige leasingaftaler, service og gensalg.

Vi tilbyder

Vi er skabt af en fuldstændig unstoppable passion for ekstraordinære biler. Vi er dedikerede og passionerede bilentusiaster og for os er hver kunde og bil unik. Derfor skræddersyer og håndbærer vi hver enkelt aftale. Uanset om drømmen er en sporty familiebil eller en hurtig sportsvogn, er den aldrig standard for os. Vi hjælper med at udfolde bildrømmen sommer, vinter og i alle stadier i dit liv.

Vi giver vores kunder den nordjyske oplevelse af sofistikeret sindighed og tryghed ved at være en del af en solid forretning. Vi er drevet af frihed, og vi tilbyder det samme til vores kunder med fleksibilitet, unikke aftaler og gennemsigtige kontrakter til hver enkelt kunde.

Vi ved, at leasingmarkedet kan være kompliceret og der er mange regler, som skal overholdes. Derfor er korrekt rådgivning afgørende for, at du kan træffe det rigtige valg. Med Global Car Leasing får du professionel og troværdig vejledning fra start til slut. Vi garanterer en gennemskuelig og ukompliceret proces, og sikrer, at alt forløber, som det skal.

Den dag du ønsker at udskifte bilen, kan vi også være behjælpelige med gensalg. Vores kendskab til markedet giver vores kunder en stor fordel og med vores netværk har vi adgang til ekstraordinært mange købere. Vi udstiller bilen i eget showroom i Flensborg og stiller os til rådighed ved gennemgang og præsentation af bilen overfor en ny potentiel ejer.

Vi er mere pleasure end business – vi er her for bilerne, passionen, legen og lidenskaben. At det så er blevet en god forretning, er en konsekvens af, at vi har meget tilfredse kunder. Ca. 62 % af vores kunder gentegner hos os, og det er ikke usædvanligt, at den samme aftale gentegnes over 10 gange.

Vi sørger for at have styr på rammerne, så du kan sætte i cruise control.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi hjælper dig med at få overblik over hele processen, så du kan træffe det bedste valg på baggrund af din situation.