HVEM ER VI?

Global Car Leasing er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aalborg samt afdeling i København og Flensborg. Global Car Leasing er en del af Global Car Group, som derudover består af Global Car Splitleasing og Global Car Trading. Global Car Group blev grundlagt i Flensborg i Tyskland i 2005. I 2010 flyttede virksomheden til Aalborg, da det blev muligt at anvende reglerne omkring flexleasing i Danmark, og virksomheden blev derved et af de første leasingselskaber i Danmark. Vi har et stærkt team med mange års erfaring indenfor leasing samt trading af biler og kan derfor give dig kompetent sparring.

Markedets mest fleksible aftaler

Vi er en professionel leasingpartner af biler i luksussegmentet. I tæt samarbejde med vores kunder tilpasses leasingaftalen, således den passer til den enkelte kunde. Vi lytter til dig og dine behov.
Vi ved, at leasingmarkedet kan være kompliceret og der er masser af regler, som skal overholdes. Det er derfor vigtigt, at du får den rigtige rådgivning, således du kan træffe det rigtige valg. Med Global Car Leasing får du professionel og troværdig vejledning fra start til slut. Vi garanterer en gennemskuelig og ukompliceret proces, og sikrer at alt forløber som det skal – hos os er du derfor i trygge hænder.

Det tilbyder vi

Global Car Leasing står bag flexleasing-konceptet, som gør det muligt at lease luksusbiler til en fordelagtig pris. Dette er ved at undgå den danske høj afgift i de perioder, hvor der ikke køres på danske nummerplader – helt i overensstemmelse med SKATs regler. Uanset om du vælger en flex- eller splitleasingaftale, købes bilen uden den høje danske afgift, så du undgår afgift tab og unødig kapitalbinding. Udover vores leasingaftaler tilbyder vi en lang række andre ydelser, som gør det muligt at samle det hele ét sted – bl.a. vejhjælp, opbevaring af bil, bilservice, forsikringer og meget andet. Global Car Leasing samarbejder med anerkendte selskaber.

Ønsker du at læse mere omkring leasing, flex- og splitleasing, så klik dig videre her.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi hjælper dig med at få overblik over hele processen, så du kan træffe det bedste valg på baggrund af din situation.