HVEM ER VI?

Global Car Leasing er en del af Global Car Group og blev grundlagt i Flensborg, Tyskland i 2005. I 2010 flyttede virksomheden til Aalborg, hvor vi i dag har hovedkontor. Udover afdelingen i Aalborg har vi kontor i Flensborg samt en afdeling i København.

Markedets mest fleksible aftale

Hvilken risikoprofil foretrækker du? Hvordan skal resten af økonomien planlægges? Hvilken afskrivningsprofil passer dig bedst? Vi lytter til dig og dine behov. Det kræver lidt mere af os, men til gengæld er vi sikret glade kunder, der får en aftale, som passer lige nøjagtigt til deres drømme og behov. Og det er ikke bare noget, vi siger; 65 % af vores kunder gentegner en aftale hos os, når de igen skal lease deres drømmebil.

Det tilbyder vi

Global Car Leasing står bag Flexleasing-konceptet, som gør det muligt at lease luksusbiler til en fordelagtig pris ved at undgå den høje danske afgift i perioder, hvor der ikke køres på danske nummerplader – helt i overensstemmelse med SKATs regler. Uanset om du vælger en Flex- eller Splitleasingaftale, købes bilen uden den høje danske afgift, så du undgår afgifttab og unødig kapitalbinding. Udover vores leasing-aftaler tilbyder vi en lang række andre ydelser, som gør det muligt for dig at samle det hele ét sted – bl.a. vejhjælp, opbevaring af bil, bilservice, forsikringer og meget andet.

Troværdig rådgivning

Vi ved, at leasing-markedet er kompliceret. Der er et hav af regler, som skal overholdes, og derfor er rådgivning afgørende for, at du kan træffe det rigtige valg. Med Global Car Leasing får du professionel og troværdig vejledning fra start til slut. Vi garanterer en gennemskuelig og ukompliceret proces, og sikrer, at alt forløber, som det skal.

Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi hjælper dig med at få overblik over hele processen, så du kan træffe det bedste valg på baggrund af din situation.