Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing

Sæsonleasing er en form for flexleasing. Årsagen til, at sæsonleasing er et begreb for sig selv skyldes, at sæsonleasing har fokus på leasing af biler, der ikke kan/skal køres i hele året. Det kan være et spørgsmål om behov eller hensyn til bilen. Biler der kører på en sæsonleasingaftale, er ofte biler, der kun bliver brugt i henholdsvis sommer- eller vinterperioden. Det kan enten være for at skåne sin cabriolet/sportsvogn i vinterperioden eller at der ikke er behov for to biler hele året.

Hos Global Car Leasing tilbyder vi også sæsonleasing - uanset hvor mange måneder hvori der ønskes at have nummerplader på. Eftersom der kun betales registreringsafgift i den periode, hvor bilen er indregistreret, vil den årlige omkostning ved sæsonleasing være betydelig lavere end ved 12-36 måneders almindelig flexleasing.

Sæsonleasing af luksusbiler

Står valget mellem en bil som fx BMW X5 eller en Mercedes GLE, og en Audi S5 Cabriolet eller Porsches eftertragtede 911’er, så er der med sæsonleasing muligheden for begge dele. Dette uden at skulle indregistrere to biler på samme tid. Det er også muligt at have en ekstra bil i en kort periode om året, hvis der stadig er brug for en praktisk bil til hele familien. Global Car Leasing har erfaring med sæsonleasing af alt fra BMW til Lamborghini og kan hjælpe med gode råd og hele leasingaftalen.

Aktive og passive perioder

Det er individuelt, hvordan perioden sammensættes af aktive perioder med nummerplader på og passive perioder uden nummerplader. Perioden fra april til september er den vi oplever, som værende den mest aktive periode.  Det skyldes, at størstedelen af biler med sæsonleasing er sommerbiler. Ligesom oktober til marts er perioden, hvor der oftest bliver kørt firehjulstrækkere.

Når den aktive periode på sæsonleasingaftalen udløber, afmeldes nummerpladerne ved at aflevere dem på motorkontoret, i en synshal eller hos Global Car Leasing (husk at få kvittering for afmelding). I den passive periode holder din bil stille uden nummerplader på. Vi hjælper ofte kunder med opbevaring af deres sæsonbil. En sæsonleasingaftale kan laves som enten privatperson, erhverv eller på en splitleasingaftale.

Fordele ved sæsonleasing

Biler på sæsonleasing køre betydeligt færre kilometer end biler på 12-24 måneder flexleasing. Det betyder derfor et lavere værditab på bilen. Udover besparelsen ved kun at skulle betale registreringsafgiften i de aktive perioder med nummerplade på.

Import/eksport af sæsonbiler

I Flensborg, Tyskland, har vi datterselskabet, Global Car Trading Company GmbH, hvor vores medarbejdere udelukkende arbejder med køb og salg af biler i luksusklassen. Selskabet har eksisteret siden 2005 og vi har derfor et indgående kendskab til handel med luksusbiler i hele Europa.

Inspiration

Du kan se, hvad vi har klar til sæsonleasing nu: her. 
Du kan selvfølgelig også selv finde præcis den bil, du ønsker. Prøv eventuelt at kigge her: www.mobile.de.
Du kan også se det store udvalg af biler, vi tidligere har købt/solgt og leaset.

Brug for hjælp? Kontakt os her