KØB OG SALG AF LUKSUSBILER

Vi kender markedet

Global Car Leasing kan via vores søsterselskab, Global Car Trading, være behjælpelig med at købe præcis den bil der ønskes og igen sælge den. Vi trævler gerne markedet op for at finde b-i-l-e-n. Vi benytter vores store netværk i og udenfor Europa til at finde den helt rigtige bil med de ønskede specifikationer. Den dag du ønsker at udskifte bilen, kan vi også være behjælpelige med gensalg. Vores kendskab til markedet giver vores kunder en stor fordel og med vores netværk har vi adgang til ekstraordinært mange købere. Global Car Trading har mange års erfaring med køb og salg af luksusbiler. Afdelingen er placeret i Tyskland for at være tæt på de købestærke kunder og ikke mindst markedet for specialbiler. Vi ved, hvor vi skal finde bilerne, og kender til både efterspørgslen og de potentielle købere samt sælgere. Det giver større mulighed for at finde den ønskede bil til den rigtige pris.

Det tilbyder vi

Uanset om drømmen er en sporty familiebil eller en hurtig sportsvogn, er den aldrig standard for os. Vi hjælper med at udfolde bildrømmen sommer, vinter og i alle stadier i dit liv.  Global Car Trading gør altid dét ekstra for at finde den helt rigtige bil ud fra dine specifikke ønsker. Vi kan hjælpe i det omfang, der ønskes lige fra at finde bilen, være behjælpelig med dokumentarbejdet til bilen holder køreklar på bopælen - det er helt op til dig.

Vil du hellere købe, er det også en mulighed. Vi køber og sælger brugte luksusbiler direkte til privatpersoner og giver mulighed for finansiering og forsikring gennem en af vores samarbejdspartnere.

Vil du vide mere?

Få yderligere information på Global Car Tradings egen hjemmeside og kontakt os og hør mere om vores kompetencer inden for køb og salg af luksusbiler.