KØB OG SALG AF LUKSUSBILER

Vi kender markedet

Global Car Leasings søsterselskab, Global Car Trading, har mange års erfaring med køb og salg af luksusbiler og et omfattende netværk i både ind- og udland. Det betyder, at vi altid har føling med markedet. Vi ved, hvor bilerne er, og vi kender altid både efterspørgslen og de potentielle købere. Det er med til at sikre, at du kan få lige den bil, du drømmer om, til den helt rigtige pris.

Det tilbyder vi

Global Car gør Trading gør altid dét ekstra for at finde den helt rigtige bil til dig. Har du f.eks. specifikke ønsker til farve, indtræk, udstyr el. lign., kan Global Car Trading hjælpe med at få din drømmebil hjem, så du kan lease den igennem Global Car Leasing. Vil du hellere købe, er det også en mulighed. Vi køber og sælger brugte luksusbiler direkte til privatpersoner og giver mulighed for finansiering og forsikring gennem en af vores samarbejdspartnere.

Vil du vide mere?

Få yderligere information på Global Car Tradings egen hjemmeside, eller kontakt os og hør mere om vores kompetencer inden for køb og salg af luksusbiler.