KØB OG SALG AF LUKSUSBILER

Vi kender markedet

Global Car Leasing kan via vores søsterselskab, Global Car Trading, være behjælpelig med at købe præcis den bil der ønskes og igen sælge den. Global Car Trading har mange års erfaring med køb og salg af luksusbiler og har derfor et omfattende netværk i både ind- og udland. Afdelingen er placeret i Tyskland for på den måde at være tæt på de købestærke kunder og markedet for specialbiler. Vi ved, hvor vi skal finde bilerne, og kender til både efterspørgslen og de potentielle købere samt sælgere. Det giver større mulighed for at finde den ønskede bil til den rigtige pris.

Det tilbyder vi

Global Car Trading gør altid dét ekstra for at finde den helt rigtige bil ud fra specifikke ønsker til farve, indtræk, udstyr el.lign. Global Car Trading kan hjælpe i det omfang der ønskes lige fra at finde bilen til at den er køreklar på bopælen eller hjælpe med dokumentarbejdet. Vil du hellere købe, er det også en mulighed. Vi køber og sælger brugte luksusbiler direkte til privatpersoner og giver mulighed for finansiering og forsikring gennem en af vores samarbejdspartnere.

Vil du vide mere?

Få yderligere information på Global Car Tradings egen hjemmeside og kontakt os og hør mere om vores kompetencer inden for køb og salg af luksusbiler.