Læs mere

Kontakt os nedenfor

Vi vil med glæde hjælpe dig!

Læs mere

Kan Global Car finde en Lamborghini til mig?

Global Car Leasing har egen trading afdeling i Flensborg, Global Car Trading. De køber og sælger dagligt biler for vores kunder - og er specialister i superbiler. De kender til alle faldgruberne og ved hvor du skal være opmærksom. De kan også hjælpe med at finde en Lamborghini ud fra dine ønsker til model, årgang, udstyr osv. Køretøjet kan skaffes enten i Danmark eller hjemtages fra udlandet. Hovedsageligt bliver langt de fleste biler taget hjem fra Tyskland.  Global Car Trading kan rådgive og hjælpe dig. Kontakt dem her.

Kan jeg få hjælp til hjemtagelse af bilen?

Global Car Trading hjælper dagligt kunder med hjemtagelse af biler. Det er lige fra transport til gennemgang af bil og dokumenter. Vi tilbyder 3 forskellige hjemtagelsespakker afhængig af, hvor meget du selv ønsker at være involveret i processen. Du kan se vores forskellige pakker her.

Hvor kan jeg sælge bilen?

En Lamborghini er i en prisklasse, hvor der er færre købere til, men her kan Global Car Trading hjælpe. Vi har gennem årerne oparbejdet et stort netværk af bilentusiaster, som køber og sælger biler. Vores netværk strækker sig langt udover Danmark og ind i Europa. Vi vil derfor være i stand til at hjælpe med salg af din Lamborghini. 

Vi har et stort showroom i Flensborg, hvor vi kan udstille bilen i sikre omgivelse. Vores mangeårige knowhow gør, at vi har kompetencerne til også at kunne fremvise din bil for interesserede købere. Du kan læse mere om vores salg af biler her.