OPNÅ STORE BESPARELSER PÅ REPARATION OG SERVICE

Global Car Group har indgået et samarbejde med en række autoriserede værksteder i henholdsvis Flensburg og Hamburg. Dette betyder, at vores kunder kan tilbydes service og reparation af deres bil til attraktive priser.
Typisk ses besparelser på op til 25% samt et højere serviceniveau, set i forhold til service udført hos tilsvarende danske værksteder.

Vores samarbejdspartnere er specialiseret i en lang række bilmærker. I Flensburg er det blandt andet Audi, BMW, Jaguar, Land Rover og Mercedes-Benz. Mærkerne Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati, McLaren og Porsche serviceres i Hamburg.

Vi er behjælpelig med booking og transport

Vi booker gerne tid på værkstedet og formidler transporten til og fra værkstedet, således din bil bliver afhentet på adressen i Danmark og leveret retur hertil efter endt service.

Oplev Flensburg eller Hamburg mens din bil serviceres.

Ønsker du selv at aflevere bilen på værkstedet, kan du også vælge at opleve Flensborg eller Hamborg, som begge er attraktive turistbyer. Vi har indgået aftaler med en række hoteller og er gerne behjælpelig med at booke overnatning mv.

Flensborg er rig på shopping samt historiske attraktioner omkring havnen, hvor det tydeligt ses, at Flensborg er en gammel søfartsstad. Flensborg har restauranter i alle variationer og prislag, der absolut er et besøg værd.

Hamborg er den næststørste by i Tyskland efter Berlin, og en af de ældste og mest velhavende tyske byer. Hamburg er især kendt for sine mange område med shopping, mange spændende museer og udstillingssteder og ikke mindst det farverige natteliv omkring Reeperbahn og Sankt Pauli.

Kontakt os og hør nærmere omkring service og reparation.