Global Car Leasing er din garanti for optimal service:

  • Derfor ønsker vi fremover at fremsende relevante nyheder omkring Flex- og Splitleasing af luksusbiler.
  • Vi vil bevare vores fokus på, at de løsninger, vi tilbyder, er fuldt gennemsigtige og uden overraskelser. Derfor er professionel hjælp, lige fra at ønsket om drømmebilen opstår, indtil den er solgt igen altafgørende for os. Du kan få svar og hjælp både hos sælger og den tilknyttede salgssupportmedarbejder, så du får den finansiering, der passer præcis til dine ønsker og behov.
  • Du bestemmer selv, i hvilket omfang du som kunde, selv deltager i processen omkring anskaffelse og senere salg af din bil. Global Car Trading i Flensborg kan hurtigt skaffe den rigtige bil til dig, sørge for gennemgang af bilen, toldsyn, levering, salg ved udløb m.v.  
  • Har du ros/ris eller forslag, er du altid velkommen til at sende mig en mail. (gtp@globalcarleasing.dk
  • Vi har tidligere registreret dig, som modtager af nyheder. Ønsker du ikke at modtage disse mails, kan du altid afmelde nederst på denne info.

Mediebevågning og fokus fra SKAT på registreringsafgift

  • Både politikerne og SKAT har p.t., qua medieomtale, stor fokus på området. I denne omgang er der hovedsagelig fokus på helt nye importerede biler og ikke så meget på de biler, vi importerer. 
  • Det er derfor vores indtryk, at der både fra politisk hold og fra SKAT's side arbejdes intenst med ændringer, f.eks. omkring afgiftsforhold på de helt nye biler der leases ud i en kort periode, hvorefter der søges afgift retur.
  • I den gode dialog og tætte kontakt vi har til SKAT, forsøger vi naturligvis at give vores bidrag til en så smidig håndtering af flex- og splitleasingbiler.
  • Det min forventning, at vi vil se resultaterne af ovennævnte i løbet af efteråret, hvilket også omfatter et nyt styresignal. Det kunne f.eks. indeholde nye regler for leasing af sommerbilerne, således at SKAT alene skal godkende aftaler med ren pladeperiode. Sker det, har vi løsninger klar, så vores kunder fortsat kan få sommerbiler på plader, når de ønsker det.

Faldgrupper ved flexleasing:

  • Markedet har, siden vi startede i 2006, ændret sig en del. Der er kommet mange nye spillere og løsningsmodeller på markedet. F.eks. har ønsket om lave månedlige leasingydelser blandt andet medført, at mange nu vælger en ekstraordinær leasingydelse frem for løbende afskrivning og depositum. En for høj scrapværdi (restværdi) kan være en anden udfordring. Det er min vurdering, at kompleksiteten fjerner fokus på den totale omkostning i leasingperioden, hvor en høj egenfinansiering påvirker positivt, ligesom købs- og salgspris på bilen er afgørende. Vi er klar med rådgivning, så du får optimale løsninger.  

Med de bedste ønsker om en god sommer i din drømmebil.