Mercedes Leasing

Se vores udvalg af Mercedes her

Karl Friedrich Benz præsenterede i 1886 verdens første automobil, en lidt sær bil med kun 3 hjul, men den første automobil. Mercedes emblemet står stadig den dag i dag for et af verdens førende og mest innovative bilmærker i verdenen.

Mercedes har ligeledes en af de bredeste vifter af modeller, et modelprogram der har alt fra superbiler med 2 sæder til pickup trucks. Hvis du er interesseret i Mercedes leasing kan du med fordel læse med her. Uanset hvad dit behov er, så kan du finde en bil med Mercedes-stjernen i grillen, som passer til dig og din situation.

Leasing af Mercedes – en fleksibel løsning

Leasing af Mercedes er populært, og det er der mange gode grunde til. Mercedes har siden 1926 produceret biler, med markedets bedste sikkerhedsteknologier, kvalitet, komfort og køreglæde. Mercedes har, med baggrund i sit brede modelprogram, længe været en alsidig producent alt fra SUV’er til en værd smag; uanset om man ønsker luksus, plads til 7 eller ren performance til små bybiler, med god brændstof økonomi eller ekstremt hurtige tider til track days.

Mercedes kan derfor dække behovene hos den fartglade, hos børnefamilien, parret eller den fritidsaktive fuldt ud. Global Car Leasing har i mange år arbejdet med Mercedes leasing. Uanset dit ønske og hvad prisniveau dine Mercedes- drømme ligger i, så kan vi hjælpe med at finde den.

Mercedes flexleasing

Hvis du overvejer leasing af Mercedes, så kan du vide dig sikker på, at du får en luksusbil i en høj prisklasse, derfor er Mercedes særligt interessant som flexleasing. Hvis leasing af din næste Mercedes bliver en realitet, vil du spare penge på afgift såvel som ekstraudstyr sammenlignet med en traditionel bankfinansiering af en bil på fuldafgift. Der vil være et meget større marked at sælge bilen i, i hele Europa. Med Danmarks mest fleksible leasing aftaler, sikrer du dig også de bedst muligheder for at skifte bil oftere end ellers.

Så hvis du ønsker at får mest mulig frihed og få mest muligt for dine penge, så lad os rådgive dig om flexleasing/leasing af din næste Mercedes.
Mercedes leasing – som det skal være

Global Car Leasing

Leasing af Mercedes er selvfølgelig en stor beslutning, for selvom der er penge at spare ved flexleasing, så er det stadig et eksklusivt mærke, og bilens pris er sat derefter. Derfor vil Global Car Leasing gerne hjælpe dig sikkert fra A-B og med alt derimellem. Det kan være overvejelser om ekstraudstyr, motorstørrelse eller model. Vi udarbejder din leasingkontrakt ud fra dine behov. Køber du din Mercedes via vores datterselskab i Flensborg, hjælper vi med et kontroltjek af din Mercedes, og vi kan naturligvis også hjælpe med garanti på bilen, mens du flexleaser den hos os.

Vi er Danmarks ældste flexleasingselskab, og du er derfor i de bedste hænder. Vi sørger for alt det administrative i forhold til afgifter og forskellige leasingmodeller, og har vi har fuldstændig styr på det juridiske. Vi både henter, tjekker og leverer din næste Mercedes der, hvor du er.

Se, hvad vi ellers har importeret eller læs mere om vores services.