SÆLGER TIL HIGH-END BILER - VELHAVENDE KUNDER - FLEX- OG SPLITLEASING

Global Car Leasing søger en stærk sælgerprofil til at betjene kunder med stor passion for luksusbiler.

Har du et stort netværk, gode forhandlingsevner og kompetencer indenfor såvel opsøgende salg, leasingfinansiering, forholdsmæssig registreringsafgift og naturligvis biler i den dyre ende, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Global Car Leasing

Global Car Leasing er specialister inden for Flex- og Splitleasing af luksusbiler. Vi tilbyder markedets mest fleksible aftalesammensætning, og yder professionel rådgivning fra start til slut.Vi ønsker, at vores kunder får en skræddersyet løsning og den bedste betjening, hver gang de er i kontakt med os. Det stiller store krav til dig som formidler. Global Car Leasing vil være det foretrukne valg, når kunden skal vælge leasingselskab samt ved anskaffelse af såvel ny som brugt high-end bil.

Du bliver en del af et stærkt team med 18 kollegaer, hvor vi er ambitiøse på vækst, resultater og forretningsudvikling – og med afsæt i et respektfuldt miljø, hvor holdånd, handlefrihed og vedholdenhed er afgørende elementer.

Global Car Leasing har hovedkontor i Aalborg, afdeling i København samt trading afdeling i Flensborg.

Om stillingen

Med reference til selskabets salgschef, vil dine ansvarsområder omfatte følgende:

    - Newbizz orienteret opsøgende salg af leasingløsninger til HIGH END segmentet
    - Identificering af nye forretningsmuligheder og mersalg til eksisterende kunder
    - Vedligeholdelse af forhandlernetværk
    - Opbygge relationer til nøgleemner
    - Du skal på en kompetent måde kunne råde og vejlede kunden til at vælge Global Car leasing
    - Medvirke til udarbejdelse af salgsstrategi og handlingsplaner
    - Planlægge, afholde og deltage i kundearrangementer

Ord der beskriver dig

Du kan dokumentere relevant erfaring med salg af biler, leasing samt forstår passionen herfor. Kendskab til flex- og splitleasing er en fordel.

Du bliver din kundes betroede sparringspartner, derfor fremstår du med en positiv livsindstilling og optræder empatisk og tillidsvækkende. Det er vigtigt at du trives i kundesegmentet og din performance matcher din kundeportefølje.

    - Vi anser et stort og velplejet netværk som en fordel
    - Det er et krav at du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau
    - Du har et solidt IT kendskab og er særlig hjemmevant i Excel
    - Du er en holdspiller, der forstår at løfte opgaverne i flok

Din bopæl er ikke afgørende, da salgsområdet som udgangspunkt dækker hele Danmark. En del af det allerede etablerede forhandlernetværk befinder sig dog i Midtjylland, hvorfor du skal være indstillet på en selvstændig hverdag med mange rejsedage.

Ansøgning og tidsplan

Såfremt du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anders Hansen på mobilnr.: 41 87 87 30. Ansøgning mailes til Anders Hansen på aha@globalcarleasing.dk senest 31. januar 2018. Der bliver løbende afholdt samtaler.