BOGHOLDER, I ET AF DANMARKS FØRSTE LEASINGSELSKABER AF LUKSUSBILER, GLOBAL CAR LEASING, AALBORG

Vi søger en bogholder, som er selvstændig, har overblik og gerne servicere vores kunder og kollegaer med et smil. Du skal indgå i et team bestående af 6 økonomimedarbejdere. Dagligdagen er præget af sammenhold, høj arbejdsmoral og imødekommende kollegaer.

JOBBET

Med reference til økonomichefen og i samarbejde med det øvrige økonomiteam vil du være med til varetage alle områder i koncernens regnskabsfunktion.

Det er vigtigt, at du er en holdspiller, som er klar til at give dine kollegaer en ekstra hånd med på vejen. Der vil være en tæt dialog med virksomhedens 20 øvrige medarbejdere, hvoraf 3 er placeret på vores kontor i København og 3 i vores trading afdeling i Flensborg.

Primære arbejdsopgaver:

  • Finans- og kreditorbogholderi
  • Løbende afstemninger af bogholderiet
  • Håndtering af leasingkontrakter
  • Øvrige forefaldende opgaver i bogholderiet

DIN PROFIL

Du har en relevant faglig baggrund og uddannelse med min. 2-4 års erfaring med bogføring. Du er en selvkørende og selvstændig person, der kan strukturer egen arbejdsdag. Herudover ønsker vi at du:

  • Har praktisk erfaring med afstemning af bogholderi
  • Er erfaren bruger af Navision og Excel
  • Evt. har kendskab til kontrakthåndtering og behandling af aktiver herunder
  • Er en holdspiller, der forstår at løfte opgaver i flok

Du arbejder resultatorienteret og effektivt og kan bevare overblikket – også når det går stærkt. Derudover er det vigtigt at du er arbejdsom, serviceminded, fleksibel og har evne til hurtigt at lære nyt og ikke mindst er en god kollega, som vil understøtte det gode samarbejde.

VI TILBYDER

Et spændende og udfordrende job i et uformelt miljø med højt humør, hvor du selv kan være med til præge dine opgaver og din dagligdag. Mulighed for gode faglige udfordringer inden for økonomiområdet.

Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring.

HVEM ER VI

Global Car Leasing finder og finansierer mellemklasse- og luksusbiler for bilentusiaster, der ønsker fordelagtige, skræddersyede og gennemsigtige leasingaftaler, service og gensalg.

Vi er skabt af en fuldstændig unstoppable passion for ekstraordinære biler. Vi er dedikerede og passionerede bilentusiaster og for os er hver kunde og bil unik. Derfor skræddersyer og håndbærer vi hver enkelt aftale. Uanset om drømmen er en sporty familiebil eller en hurtig sportsvogn, er den aldrig standard for os. 

Du bliver en del af et team, hvor vi er ambitiøse på vækst, resultater og forretningsudvikling. Vores arbejdsmiljø er båret af en stærk holdånd og en uformel omgangstone. Vores organisationsstruktur er fald og hver enkelt medarbejder har stor handlefrihed.

ANSØGNING OG KONTAKT

Skulle du have uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Økonomichef, Thomas Nyborg Jacobsen, på tlf.: 41 87 87 20.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat hurtigst muligt.

Du søger stillingen via link til ansøgning på jobindex.
Senest den 19. februar 2021.
Vi forventer at afholde samtaler i løbet af februar.