Sæsonleasing

Sæsonleasing er en form for Flexleasing, hvor man i en kortere periode har danske nummerplader på bilen, hvor der betales registreringsafgift. Grunden til, at sæsonleasing er et begreb for sig selv, er, at sæsonleasing har fokus på leasing af biler, man ikke kan/vil køre i hele året. Det kan være et spørgsmål om behov eller hensyn til bilen. Biler der kører på en sæsonleasingaftale, er ofte biler, der kun bliver brugt i henholdsvis i sommer- og vinterperioden. Nogle gør det, for fx at skåne sin cabriolet/sportsvogn i vinterperioden. Andre, fordi de i en kort periode om året ønsker at køre i drømmebilen sideløbende med deres familiebil, men ikke har behov for at have to biler hele året.

Fleksibilitet ved Sæsonleasing

Vi arbejder hele tiden på at være Danmarks mest fleksible leasingselskab, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også sæsonleasing, uanset hvor mange måneder du ønsker at have nummerplader på din bil. Da du kun betaler registreringsafgift i den periode, hvor bilen er indregistreret, vil den årlige omkostning ved sæsonleasing være betydelig lavere end ved en 12-36 måneders almindelig Flexleasingaftale.
 

SÆSONLEASING AF LUKSUSBILER

Hvis du har svært ved at vælge mellem en praktisk bil som fx BMW X5 eller en Mercedes GLE, og en noget mere sporty bil som en Audi S5 Cabriolet eller Porsches eftertragtede 911’er, så har du med sæsonleasing muligheden for begge løsninger, uden at skulle indregistrere to biler på samme tid. Du kan også vælge at have en ekstra bil i en kort periode om året, hvis du stadig har brug for en praktisk bil til hele familien. Vi har erfaring med sæsonleasing af alt fra BMW til Lamborghini, så uanset hvad du går og drømmer om, kan vi hjælpe dig med at føre drømmen ud i livet.

Aktive og passive perioder

Som nævnt vælger du helt selv, hvordan perioden skal sættes sammen, hvor mange måneder der skal være aktive og hvor mange måneder bilen skal parkeres i garage uden nummerplader. Den periode, der oftest er den aktive periode ved sæsonleasing, er fra april til september, hvor størstedelen af vores kunder kører aktive perioder med deres ”sommerbil”. Det er også den periode på året med det bedste vejr, ligesom oktober til marts er den periode, hvor du har mest ud af at køre fx en firehjulstrækker som Volvo XC90, eller hvis man ikke vil give helt afkald på den sjove bil om vinteren, er både Audi RS6 og BMW M5 gode kandidater til vinterbiler, som bestemt også giver stor køreglæde.

Når den aktive periode på din Sæsonleasingaftale udløber, afmelder du blot nummerpladerne ved at aflevere dem på et motorkontor, i en synshal eller hos os (husk at få kvittering for afmelding). I den passive periode holder din bil stille uden nummerplader på. Vi hjælper ofte vores kunder med opbevaring af deres sæsonbil. Du kan lave en sæsonleasingaftale som privat, erhverv eller på en splitleasingaftale.

Fordele ved sæsonleasing

En overset fordel ved sæsonleasing er, at ikke nok med besparelsen ved kun at betale registreringsafgift i de perioder, der er plader på bilen, så vil du også køre betydeligt færre kilometer end med en bil på fx 12 eller 24 måneders flexleasing, og værditabet på bilen vil derfor være lavere.

Import/eksport af sæsonbiler

I Flensborg, Tyskland, har vi datterselskabet, Global Car Trading Company GmbH, hvor vores medarbejdere udelukkende arbejder med køb og salg af biler i luksusklassen. Selskabet har eksisteret siden 2005 og vi har derfor et indgående kendskab til handel med luksusbiler i hele Europa.

Inspiration

Du kan se, hvad vi har klar til Sæsonleasing nu: her
Du kan selvfølgelig også selv finde præcis den bil, du ønsker. Prøv eventuelt at kigge her: www.mobile.de.
Du kan også se den brede vifte af biler, vi tidligere har købt/solgt og leaset.