Porsche Leasing

Se vores udvalg af Porsche her

Ferdinand Porsche tegnede i 1934 de første udkast til Volkswagen Beetle, som blev startskuddet til produktion af biler med motoren placeret bag bagakslen, hvilket stadig, den dag i dag, er en unik måde at bygge sportsbiler på. Det er efterhånden mange år siden Porsche GmbH blev stiftet i 1931, og tyske ingeniører har siden da, år for år, optimeret Porsches design, så vi i dag har en af de mest alsidige sportsvogne på markedet. Den kører fantastisk fra hjemmet og til arbejdet og har alle dage leveret flotte omgangstider på racerbaner verden over.

Verdens mest ikoniske bil lever videre i bedste velgående, trods sin høje alder.

Det tyske firma har med årene udvidet produktion af Porsche til meget andet end sportsvogne. I dag producerer de både SUV’er, pendlerbiler og snart også el-biler.

Der er endnu ikke indgået et eneste kompromis, hvad angår køreoplevelsen.

Flexleasing af Porsche

Du kan med fordel lease din Porsche hos Global Car Leasing.

De danske afgifter har i mange år gjort, at Porsche har været en bil for de velhavende. Derfor har mange danskere skullet spare en stor pose penge op for at kunne købe og eje sin egen Porsche.

Leasing af Porsche giver mange flere muligheden for at komme til at køre Porsche uden at skulle sætte hele opsparingen i en bil.

Porsche leasing har givet mange danskere adgang til sublim tysk ingeniørkunst - et niveau af kvalitet, der i mange år har sat standarden for luksusbiler og sportsvogne i hele verdenen. Porsche 911 er designet med tysk konservatisme, og er derfor også et design der kun oplever få justeringer og ændringer ved lancering af en ny model, hvilket gør, at mange af de ældre Porsche 911’er fremstår og kører fantastisk den dag i dag.

Porsche som firma-, og pendlerbil eller til weekenderne?

Når du ved, hvilken Porsche-model du ønsker at lease, kan vi hjælpe uanset om det er leasing af  fx Panemera, leasing af Porsche Cayenne eller leasing af Porsche 911. Skulle du have en anden Porsche i tankerne, så henter vi din drømmebil hjem. Porsche har et bredt modelprogram med mange forskellige modeller og mange forskellige udstyrs- og motorvarianter. Porsche er en fantastisk pendlerbil, til og fra kontoret, med en helt særlig køreoplevelse, når taget rulles af, og man kører ud i det gode vejr. En alsidig bil med dynamik, komfort og kvalitet i højsædet. Uanset kørselsbehov kan det altså godt betale sig at lease en Porsche.

For os at det vigtigt, at dine behov er i fokus. Derfor vil vi gerne tilbyde fleksible aftaler, når det kommer til Flexleasing af Porsche, uanset om det fx drejer sig om flexleasing i 3 måneder med registreringsafgift og 9 måneder uden registreringsafgift, 36 måneder som firmabil.

Global Car Leasing

Leasing af Porsche er en stor beslutning, for selvom der er penge at spare ved flexleasing, så er det stadig et eksklusivt mærke, og bilens pris er sat derefter. Derfor vil Global Car Leasing gerne hjælpe dig sikkert fra A-B og med alt derimellem. Det kan være overvejelser om ekstraudstyr, motorstørrelse eller model. Vi udarbejder din leasingkontrakt ud fra dine behov. Køber du din Porsche via vores datterselskab i Flensborg, hjælper vi med et kontroltjek af din Porsche, og vi kan naturligvis også hjælpe med garanti på bilen, mens du leaser den hos os.

Vi er Danmarks ældste flexleasingselskab, og du er derfor i de bedste hænder. Vi sørger for alt det administrative i forhold til afgifter og forskellige leasingmodeller, og har vi har fuldstændig styr på det juridiske. Vi både henter, tjekker og leverer din næste Porsche der, hvor du er.

Se, hvad vi ellers har importeret eller læs mere om vores services.