Ferrari Leasing

Se vores udvalg af Ferrari her

Grundlæggeren af Ferrari, Enzo Ferrari (1898 – 1988), startede sin karriere som racerkører hos Alfa Romeo. Han fik hurtigt stor interesse for at udvikle og bygge biler, og det betød, at han efter han var stoppet som racerkører i 1947 kunne præsentere sin første bil fremstillet på fabrikken i Maranello under Ferrari brandet. Modellen hed 125 S, og Ferrari har lige siden vokset sig til verdens stærkeste brand med kåringer i både 2014 og 2019.

Titlen som verdens stærkeste brand matcher godt med, at Ferrari, i manges øjne, er det mest ikoniske bilmærke. Fra Ferraris side har man i de senere år arbejdet på at gøre bilen til et mere sikkert køb ved at udstede brugtvognsgarantier. Det betyder, at udgiftsniveauet ved at eje en Ferrari er sænket betragteligt – det samme er udgiftsniveauet for at flexlease en Ferrari.

Mange drømmer hele deres liv om at eje en Ferrari, men for mange mennesker forbliver det en drøm. Det skyldes især, at Ferrari er meget dyre biler, og hvis du så tillægger den danske registreringsafgift, bliver investeringen endnu større.

Med Flexleasing af Ferrari får du mulighed for at afskrive bilens værdi før registreringsafgiften tillægges, og du betaler kun afgift i de måneder, der er danske nummerplader på bilen. Flexleasing af Ferrari er derfor den mest fornuftige måde at finansiere din Ferrari på, hvis du er bosiddende i Danmark. Flexleasing af Ferrari skal være fleksibelt, nemt og gennemsigtigt. Vi hjælper med, at sammensætte en aftale efter dine ønsker og behov, uanset om du vil lease en Ferrari i fx 3, 6 eller 12 måneder.

Ferrari præsenterer stort set en ny model, eller i hvert fald en ny variant, en gang om året.

Vi har arbejdet med Flexleasing af Ferrari siden vores opstart i 2005. Vi har derfor et indgående kendskab til netop dette bilmærke lige fra til flexleasing af Ferraris sportsvogne fx 458 Italia eller flexleasing af Ferrari California. Uanset hvilke ønsker du har til din drømmebil, så er vi her for at hjælpe dig med at opfylde de ønsker. Vores mange års erfaring med handel af Ferrari i hele Europa gør, at vi også er med til at sikre dig over for den forhandler, bilen købes hos, så hele forløbet lever op til dine forventninger, og du undgår ubehagelig overraskelser.

Ved flexleasing af fx Ferrari 458 Italia, er det vigtigt, man får indkøbt bilen til en markedssvarende pris, så bilen kan sælges igen, uden der skal afskrives unødvendigt meget på bilen.

Global Car Leasing

Leasing af Ferrari er en stor beslutning, for selvom der er penge at spare ved flexleasing, så er det stadig et eksklusivt mærke, og bilens pris er sat derefter. Derfor vil Global Car Leasing gerne hjælpe dig sikkert fra A-B og med alt derimellem. Det kan være overvejelser om ekstraudstyr, motorstørrelse eller model. Vi udarbejder din leasingkontrakt ud fra dine behov. Køber du din Ferrari via vores datterselskab i Flensborg, hjælper vi med et kontroltjek af din Ferrari, og vi kan naturligvis også hjælpe med garanti på bilen, mens du flexleaser den hos os.

Vi er Danmarks ældste flexleasingselskab, og du er derfor i de bedste hænder. Vi sørger for alt det administrative i forhold til afgifter og forskellige leasingmodeller, og har vi har fuldstændig styr på det juridiske. Vi både henter, tjekker og leverer din næste Ferrari der, hvor du er

Se, hvad vi ellers har importeret eller læs mere om vores services.