BMW Leasing

Se vores udvalg af BMW her

”Bayerische Motoren Werke” - BMW er en bilproducent, der i dag er flot repræsenteret på både 2 og 4 hjul. Men deres historie startede med produktion af flymotorer. Det velkendte BMW logo har haft mange myter tilknyttet igennem tiden. Et af det mere velholdende er, at det skulle stamme fra en stiliseret propel i fart – men sådan hænger det ikke sammen. Logoet med den sorte cirkel og de blå og hvide farver stammer helt tilbage fra 1918. De blå og hvide farver er Bayerns nationalfarver.

BMW har de seneste årtier haft en kæmpesucces med deres 3- og 5-serie modeller, som for mange danskere har sat standarden for køredynamik og komfort i luksus- og firmabilsklassen. BMW’s X symbol, tilfalder kun deres firhjulstrækkere (SUV), som i dag er blandt de mest dynamiske biler i en klasse med tunge konkurrenter. BMW er konservative i deres designudvikling og har altid sat køreegenskaber, kvalitet og komfort højt.

Leasing af BMW – en mulighed til ethvert behov

Der er store fordele ved leasing af BMW. Når man i dag kigger på familiebil i luksusklassen, så er BMW et godt valg, der kan dække stort set alle behov. BMW giver en køreoplevelse i særklasse og af en kvalitet, der gør, at man ofte ser BMW’er der handles brugt, som har kørt mere end 250.000 km. Det betyder, at der kan findes en rigtig god brugt BMW i fx Tyskland, der passer til dine behov.

I luksusklassen i Danmark finder vi primært Audi, BMW, Porsche, Mercedes og Jaguar, mens der i Asien og USA er flere udbydere på markedet.

Hos Global Car Leasing er vores motto “Release your dreams” - for os betyder det, at uanset, hvad du drømmer om, så er vi her for at rådgive dig bedst muligt, ud fra dine ønsker og behov ved leasing af din næste BMW. Med flexleasing betyder det, at alt efter dine behov og økonomi, kan du komme ud og køre, i en af de nok mest dynamiske luksusbiler på markedet.

Vi kan opfylde dine bildrømme om leasing af din næste BMW.

Skal det hele handle om familien?

NEJ – hvis køreglæden er topprioritet for dig, og hvis du ikke behøver plads til en barnevogn i bagagerummet, så er biler fra BMW’s M-Division lige noget for dig. Modellerne, BMW M5 og BMW M3 har i mange år fået stor anerkendelse af biljournalister, for at være det absolut bedste indenfor sports- og sedanklassen. Derfor er det også en populær bil indenfor flexleasing.

Hvis man pendler meget og har brug for en bil med en brændstoføkonomi, der ikke stikker fuldstændig af, så laver BMW en dieselmodel ved navn BMW M50D, som både fås i 5-serien og i X5’eren. Den leveres med 381 HK fra en sekscylindret rækkemotor med hele 3 turboer.

Global Car Leasing

Leasing af BMW er en stor beslutning, for selvom der er penge at spare ved flexleasing, så er det stadig et eksklusivt mærke, og bilens pris er sat derefter. Derfor vil Global Car Leasing gerne hjælpe dig sikkert fra A-B og med alt derimellem. Det kan være overvejelser om ekstraudstyr, motorstørrelse eller model. Vi udarbejder din leasingkontrakt ud fra dine behov. Køber du din BMW via vores datterselskab i Flensborg, hjælper vi med et kontroltjek af din BMW, og vi kan naturligvis også hjælpe med garanti på bilen, mens du flexleaser den hos os.

Vi er Danmarks ældste flexleasingselskab, og du er derfor i de bedste hænder. Vi sørger for alt det administrative i forhold til afgifter og forskellige leasingmodeller, og har vi har fuldstændig styr på det juridiske. Vi både henter, tjekker og leverer din næste BMW der, hvor du er

Se, hvad vi ellers har importeret eller læs mere om vores services.