Audi Leasing

Se vores udvalg af Audi her

”Vorsprung durch Technik” – ”forspring gennem teknik” - er Audis motto, og er i den grad en manifestation af bilmærkets ånd. Audi har på verdensplan indtaget pladsen som luksussegmentes sikre valg, med en blanding af traditionelt tysk design og Audis egen udvikling af højteknologiske firehjulstræk, gearkasser og køreassistentssystemer.

Audi har i mange år været first-mover på at løfte vores teknologiske forventninger til biler.

Flexleasing af Audi

Audi ligger i luksussegmentet, når det kommer til familie- og firmabiler. Det betyder, at det kan koste mange penge, særligt i afgifter, at købe din næste Audi kontant. Som beskrevet her på hjemmesiden, under afsnittet Flexleasing, kan der være store besparelser at hente ved at Flex-/Privatlease din næste Audi. Ved at flex- eller splitlease din Audi sparer du både penge på den bil, du har behov for, og så får du plads i budgettet til at opgradere til en model med mere udstyr.

Når man flexleaser binder man ikke afgift i bilen, og vi kan derfor nemt hjælpe dig med at sælge bilen igen i hele Europa. På den måde kan vi sammen sikre, du får mest muligt for din brugte Audi, når den skal sælges igen.

Audi har længe kørt med en bred vifte af modeller, så de ikke kun dækker familiers behov, men også kunder med benzin i blodet. Alt sammen uden at gå på kompromis med hverken køreegenskaber eller kvalitet.

Hos Global Car Leasing anbefaler vi leasing af Audi fra dens 3. år. Vi sætter en ære i, at finde den helt rigtige model til dig - sammen med dig.  Uanset, om du selv har fundet din Audi eller ønsker hjælp til at finde din næste Audi, så kan vi hjælpe dig. Det kan også være, at du har leaset bilen hos et andet leasingselskab og ønsker, vi overtager din leasingaftale, så sikrer vores mange års erfaring, at din bil bliver rigtigt prissat og afskrevet, så din restværdi holder bedst muligt.

Audi Q7, A6 eller RS6

Audi har i mange år været danskernes foretrukne valg, når privatlivet smelter sammen med benzin i blodet. Audi RS6 er en af de største stationcars i sin klasse med langt over 500hk (alt efter årgang). Leaser du denne Audi, er du sikret en stationcar, der kan lidt af det hele. Pendler du meget, kan A6 også fås med en af Audis fantastiske dieselmotorer.

Audi har udviklet deres Q7 til dem med behov for mange passagerer. Den har 7 sæder og produceres med en bred vifte af motorstørrelser. Den er derfor oplagt til at bruge til bilferier med mange passagerer på bagsædet, og hvis der også stadig skal være plads til ekstra hestekræfter, er Audi SQ7 med sine 435 hk (diesel) og 0-100 på 4,8 sek. en stærk konkurrent til RS6’eren.

Med andre ord er der rig mulighed for leasing af den Audi, der passer til netop dine behov.

Global Car Leasing

Leasing af Audi er en stor beslutning, for selvom der er penge at spare ved flexleasing, så er det stadig et eksklusivt mærke, og bilens pris er sat derefter. Derfor vil Global Car Leasing gerne hjælpe dig sikkert fra A-B og med alt derimellem. Det kan være overvejelser om ekstraudstyr, motorstørrelse eller model. Vi udarbejder din leasingkontrakt ud fra dine behov. Køber du din Audi via vores datterselskab i Flensborg, hjælper vi med et kontroltjek af din Audi, og vi kan naturligvis også hjælpe med garanti på bilen, mens du leaser den hos os.

Vi er Danmarks ældste flexleasingselskab, og du er derfor i de bedste hænder. Vi sørger for alt det administrative i forhold til afgifter og forskellige leasingmodeller, og har vi har fuldstændig styr på det juridiske. Vi både henter, tjekker og leverer din næste Audi der, hvor du er.

Se, hvad vi ellers har importeret eller læs mere om vores services.